Noord-Sleen – Bosbad Noord-Sleen houdt van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni de Gezonde Zwem4Daagse. Het is de bedoeling, dat deelnemers minimaal vier van de vijf avonden dagelijks banen zwemmen: tien voor kinderen en twintig voor volwassenen. Dat kan tussen 18.00 en 19.00 uur. Aan het einde van de week ligt dan een mooie medaille klaar.

Daarnaast is er iedere avond rond 19.15 uur een leuke activiteit. Voor elke activiteiten waaraan je meedoet, krijg je een stempel. Wie vier stempels heeft aan het einde van de week krijgt een leuke goodiebag. Bovendien krijg je elke dag een lekkere, gezonde snack.

De activiteiten zijn: maandag, stuivertje duiken; dinsdag, maak je eigen gezonde snack; woensdag, ‘Red je vriendje’ door Reddingsbrigade De Spatters uit Beilen; donderdag, een tof spel op het veld met de buurtsportcoach; vrijdag, stormbaan.

De Gezonde Zwem4Daagse is voor iedereen tot en met 17 jaar met minimaal een A-diploma. Ouders/grootouders/verzorgers kunnen meezwemmen met de kinderen of zwemmen tijdens de trimzwemuren (hiervoor zijn de tijden aangepast vanwege de vierdaagse).

Een deelnameticket is te koop via deze link. De kosten zijn 9 euro p.p. Via de mail krijg je het toegangsbewijs met stempelkaart. De eerste avond dat je naar het bad komt om mee te doen, krijg je ook je activiteitenkaart. Kun je gebruik maken van de DoeMeeWebwinkel? Dan kun je daar een ticket voor de Gezonde Zwem4Daagse bestellen. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk de deelnamekaart krijgt gemaild. Meer informatie over het zwembad staat op www.bosbadnoordsleen.nl.