Coevorden – In september hield de Rabobank weer de actie ClubSupport. Hierbij mochten alle leden van Rabobank Het Drentse Land stemmen uitbrengen op een aantal goede doelen met projecten van hun voorkeur. Er zat maar liefst 375.000 euro in de pot om te verdelen.

Gisteren, donderdag 10 oktober, was de feestelijke bijeenkomst in Het Atlas Theater Emmen waar alle cheques aan de 831 (!) deelnemende clubs en verenigingen werden uitgereikt. “Wij kunnen vaststellen dat er door heel veel leden op Alzheimer Café Coevorden is gestemd”. glundert Martha Lucas, bestuurslid van Alzheimercafé vol trots.

Nadat Rabo-directeur Martin Eising per gemeente de winnaars bekendmaakte, bleek dat in de gemeente Coevorden het Alzheimercafé in Coevorden op de tweede plaats was geëindigd. In de totaallijst bereikte het Alzheimercafé dankzij alle steun op de vierde plek.

“Dat was goed voor 2.916,66 euro”, aldus Martha. Ook penningmeester Aad Kolthof was een meer dan tevreden man. “Een geweldig resultaat en een schitterend bedrag voor ons café. Er is door veel mensen in Coevorden flink campagne gevoerd en met succes, zo blijkt.”

“We zijn alle stemmers ontzettend dankbaar dat ze op ons hebben gestemd. We gaan van deze mooie opbrengst een geweldige avond organiseren voor de mensen uit onze doelgroep”, besluit Martha.