Coevorden – De film ‘Goodbye Christopher Robin’ draait donderdag 12 december in Theater Hofpoort. Er zijn twee voorstellingen: om 15.00 en om 20.00 uur.

Het is een hartverwarmende film over het leven van een schrijver en een bijzondere beer, die allebei wereldberoemd zouden worden. Het verhaal volgt de relatie tussen auteur A.A. Milne en z’n zoon Robin, de inspiratiebron voor het personage Christopher Robin uit de Winnie the Pooh-verhalen. Samen met zijn moeder Daphne en zijn oppas Olive wordt de familie meegesleurd in het internationale succes van de boeken. De betoverende verhalen brengen hoop en troost naar Engeland na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Maar, met alle ogen gericht op Christopher, wat zal dit voor het gezin betekenen?

Toegangskaarten zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The ReadShop aan de Friesestraat 26. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen die aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling worden verkocht. De kassa is geopend vanaf een uur voor de voorstelling.