Regio – LTO Noord afdeling Coevorden/Emmen-West houdt bijzondere fietstochten langs allerlei dorpen en bedrijven in het zuidoosten van Drenthe. De eerste vond afgelopen dinsdag plaats. Er zijn nog fietstochten op dinsdag 3 en 10 augustus. De routes zijn circa 35 kilometer lang.

Deelnemers kunnen een van de bedrijven als startpunt kiezen. Daar is de route verkrijgbaar. De route is uitgezet met bewegwijzering met LTO-logo en fietsje. De bedrijven zijn tussen 10.00 en 16.00 uur te bezichtigen.

Voor aanstaande dinsdag staat route B op het programma. Deze route voert langs varkenshouderij Bom in Zwinderen, melkveehouderij Kooiker in Dale IJssalon Talenti/melkveehouderij Hegen in Gees, kalverhouderij Dubbelhuis in Aalden.

Dinsdag 10 augustus staat net als op 27 juli route B op de agenda. Deze route gaat langs melkveehouderij Mulder in Wezup, Bloem’n Lokaal in Wezup, melkveehouderij Schuttenbeld in Noord-Sleen, melkveehouderij Ziel in Sleen, ijssalon Talenti/melkveehouderij Hegen in Gees en FarmCamps in Zweeloo.

Meer informatie is te lezen in DEZE FOLDER. Bij vragen: stuur dan een mail naar H. Bannink.