Dalen – Pearl Village trapte vrijdagavond om zes uur al af voor een weekend vol muziek van Weijdepop en het Pearl Village Festival. De eerste avond was al een succes: het terrein stroomde snel vol. Bij de drie podia was het druk en ook op het buitenterrein aan de Reindersdijk was dat het geval. Naast de podia in- en outdoor is er een food- & chill-area.

Tijdens het weekend treden meer dan 25 dj’s en tien bands op. De line-up bevat namen van bekende dj’s als Childsplay, Puri en Crypsis, Maduro, Necroformers, MC Da Syndrome en Jeff Free.

Op zaterdag beginnen de eerste bands en dj’s om 15.00 uur in ‘De Huiskamer’. In de grote tent start Cave Canem om 19.30 uur en Weijdepop viert de vijfde editie met de negenkoppige band The Night Flight op de Indoor Mainstage vanaf 21.00 uur.

Op zondag is er wederom het bekende Weijdepop programma voor jong- en oud en is er vanaf 13.00 uur muziek, om 13.30 uur gevolgd dor een programma in de grote tent. De laatste optredens beginnen om 20.00 uur. Lees hier meer over het festival.

Meer informatie over de complete programma line-up en de kaartverkoop: www.pearlvillage.nl, op Facebook en op Instagram. Er zijn zowel losse als combi-tickets te koop. Voor Weijdepop zie www.weijdepop.nl en Facebook.