Steenwijksmoer – Dwarspop Steenwijksmoer is begonnen! Vanavond was het meteen al heel druk en zat de feeststemming erin. Aan de Dreef tussen Steenwijksmoer en Coevorden heeft de organisatie gezorgd voor een fraai festivalterrein voor de zesde editie van Dwarspop.

Vanavond was het podium voor Mooi Wark, de Buurman en Buurman Show, John West en Vieze Jack en dat trok veel jongeren, maar ook waren er mensen van andere leeftijden om het feest mee te maken.

Op zaterdagmiddag is er een gezellige pubquiz met leuke prijzen. The Daredevils, Django Wagner, dj Danny Blom en feest-dj Ruud zijn er op zaterdagavond.

Op zondag is er eerst van 15.00 tot 18.00 uur open stage in samenwerking met Richard Nijstad en Marco Boonstra. Om 20.00 uur barst de 90’S Party by Dwarspop los. The Party Animals, Nakatomi, Q-Music Foute Uur en dj Ruben zorgen voor de sfeer van de jaren negentig.

De organisatie hoopt, dat velen het festival een bezoek brengen gezien het gevarieerde aanbod van muziek. “Het festivalterrein is bijna 2000 m2 en is voor drie dagen dé plek waar je kan feesten, ontmoeten, zingen, dansen en genieten van de lekkerste drankjes.”

Kaartverkoop

Kaarten voor zaterdagavond kunnen worden besteld via deze link op de compleet nieuwe website www.dwarspop.nl. De entree op zondag is gratis. Houd de Facebookpagina en Instagram in de gaten.