Steenwijksmoer – Na diverse malen het festival te hebben uitgesteld, gaat Dwarspop 2021 op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober door.

“Nadat we ook afgelopen pinksterweekend niet door mochten gaan, hadden we meteen een plan B opgesteld voor het eerste weekend van oktober. Afgelopen week ontvingen wij goed nieuws vanuit de overheid. Nu het ook echt door mag gaan, hebben we twee weken de tijd om alles tot in de puntjes te regelen”, zo laat de organisatie weten.

Door de huidige maatregelen is besloten het feest eerder te beginnen, de tent aan de Dreef in Steenwijksmoer is vanaf 18.30 uur geopend. Bezoekers van het festival zijn verplicht een om coronatoegangsbewijs te tonen. Inmiddels is de ticketverkoop gestart en de verkoop verloopt zeer voorspoedig.

Toegangskaarten zijn te koop via www.dwarspop.nl.

Line-up

De artiesten die vorig jaar zouden optreden, zijn doorgeschoven naar deze editie. Zo treden op vrijdagavond 1 oktober De Alpenzusjes, de Buurman & Buurman show en Beatcrooks op. Er is op het laatste moment nog een klapper aan toegevoegd, namelijk Mart Hoogkamer (bekend van de zomerhit Ik Ga Zwemmen).

Op zaterdag 2 oktober treden dj Danny Blom, de coverband Baby Blue en Outsider op.

“Als organisatie hebben we er veel vertrouwen in dat het enorm groot succes wordt. In samenwerking met onze sponsoren en vrijwilligers gaan we er samen één groot feest van maken. Wij hopen dat jullie allen in groten getale naar de vijfde editie van Dwarspop komen!”