Inwoners Geesbrug – Het dorp Geesbrug wordt steeds fraaier. Vanuit het dorpsbudget wordt hard gewerkt aan de vergroting van de leefbaarheid.

Dorpsteam Geesbrug met daarin vertegenwoordigers van allerlei verenigingen is er druk mee. Zo waren Jan en Renze Schonewille en Koop van Dalen druk met de aanleg van vissteigers aan de Kanaalweg. Klaasje van der Sleen van Plaatselijk Belang Geesbrug en Marije Ribbink van Maatschappelijk Welzijn kwamen even op bezoek.

Vorig jaar werden inwoners van Geesbrug opgeroepen om ideeën te spuien voor besteding van het dorpsbudget. De dorpen in de gemeente krijgen jaarlijks een budget voor vergroting van de leefbaarheid. Er kwamen vele ideeën waarover werd gestemd in het dorpshuis.

Wensen, die konden worden ingewilligd, waren de vissteigers, bloembakken en banken, een koersbalmat en een biljart. De voetbalvereniging en de jeugdsoos kregen daarnaast een financiële ondersteuning.

Tot 1 juli is het mogelijk om nieuwe ideeën voor het komende dorpsbudget in te dienen. Suggesties zijn welkom bij Monique de Winter van het Dorpsteam, monique.de.winter@ziggo.nl, 06-12507836.

Het dorp Geesbrug wordt steeds fraaier. Vanuit het dorpsbudget wordt hard gewerkt aan de vergroting van de leefbaarheid.
Het dorp Geesbrug wordt steeds fraaier. Vanuit het dorpsbudget wordt hard gewerkt aan de vergroting van de leefbaarheid.