Coevorden/regio – Voldoende bewegen is belangrijk, helemaal nu we de hele dag thuiszitten. Ook nu alle sportaccommodaties gesloten zijn, wil Maatschappelijk Welzijn Coevorden iedereen in Coevorden aanmoedigen om voldoende te blijven bewegen.

Sponsorloop thuis

Daarom haakt Maatschappelijk Welzijn Coevorden aan bij Sponsorloop.nl. De actie thuisloop is een initiatief van Clubplan Nederland in samenwerking met Sport Drenthe.

Op vrijdag 1 mei wordt een grote sponsorloop gehouden, maar dan bij iedereen thuis. De opbrengst van de actie gaat naar de sportverenigingen die meedoen.

Steuntje in de rug

Het coronavirus en alle maatregelen hebben grote gevolgen voor veel clubs, bijvoorbeeld omdat hun reguliere sponsoracties niet door kunnen gaan in deze tijd. Met deze actie wordt een alternatief geboden voor een steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijd.

Via DEZE LINK kunnen deelnemers hun club aanmelden voor deze actie. Op deze pagina staat ook veel informatie. De deelnemers krijgen daarna van de organisatie Sponsorloop.nl een promotieplan om de leden van de club te attenderen op de actie. De deelnemers kunnen via WhatsApp een actielink doorsturen naar familie, vrienden, buren, collega’s, enzovoorts. Sponsors kunnen zich aanmelden via de actielink van de deelnemers. Betalen gaat via iDeal. Alles gaat digitaal, dus niemand hoeft de deur uit voor deze actie!