Emmen/Coevorden – Het is zaterdag 14 mei zover: honderden dansers schitteren in sporthal Angelslo in Emmen tijdens de dansshow Move-It!. In 2019 was de laatste show, door corona kon de show de afgelopen twee jaar niet plaatsvinden.De show is georganiseerd door Marloes Kamphuis (dansstudio MK Beats, Klijndijk) en Judith en Helga Veenstra en Romina Caria (dansschool In2Dance Coevorden).

Allerlei  dansscholen en verenigingen uit de regio geven acte de présence. De show bestaat uit een middag- en avondprogramma. ’s Middags wordt gestart om 14.00 uur ’s avonds om 20.00 uur. Move-It! is een spektakel voor jong en oud en is bedoeld om alle dansers een kans te bieden om eens op te treden voor publiek, met een mooi decor, lampen en harde muziek. Het is dus geen wedstrijd: er is geen jury en er zijn alleen maar winnaars. Het belangrijkste is om elkaar te inspireren, te enthousiasmeren en om er samen een topdag van te maken.

Kaarten

Er zijn nog enkele kaarten voor de avondshow. die zijn te reserveren via deze link. Aan de deur is geen kaartverkoop. De middagshow is uitverkocht, wel is een passe-partout nog beschikbaar.