Dalen – De actie voor het boek ‘Dalen in beeld’ van Plus Assen in Dalen in samenwerking met Stichting Aold Daol’n is een groot succes gebleken. Bij besteding van 10 euro kreeg elke klant een zakje met fotostickers voor het boek. Er zijn foto’s van Dalen, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal en Dalerpeel.

Daarna werd een ruilactie opgezet: iedereen, die dubbele plaatjes had, kon niet inleveren bij de supermarkt. Op die manier zijn nog eens 141 mensen blij gemaakt.

Nabestelling

Er is nog een groot aantal plaatjes beschikbaar. Er kan nog een serie boeken voor een gereduceerde prijs worden nabesteld. Een boek kost 25 euro bij afhalen en wordt geleverd met een complete losse set van 216 fotostickers. Bij bezorging binnen Nederland komen er 5,35 euro aan portokosten bij.

Wie belangstelling heeft, kan mailen naar aolddaoln@gmail.com of bellen naar Anna Wiers, 06-38726115. De bestelling is pas definitief als de betaling binnen is op rekeningnummer NL67 RABO 0312 6442 05 ten name van: Stichting Aold Daol’n onder vermelding van Dalen in Beeld. De besteltermijn sluit op dinsdag 15 juni. De levertijd is circa zes weken.