Oosterhesselen – Het Hesseler Eerste Mannenkoor (HEM) en Female Voices verzorgen zondag 16 oktober vanaf 14.30 uur een concert in de hervormde kerk in Oosterhesselen.

Mannenkoor HEM bestaat uit ongeveer twintig leden uit Oosterhesselen en wijde omgeving. Het repertoire bevat arrangementen van (pop)songs uit een periode van ruim zestig jaar met een balans tussen rustig/gedragen en uitbundig/vlot. Er wordt gezongen in diverse talen en in het programma zijn actie en humor opgenomen, zodat de luisteraar kan genieten en rekenen op een gevarieerd muzikaal geheel.

Female Voices is een vocaal ensemble. Het repertoire omvat meerstemmige liederen en is zeer divers. Het varieert van populair tot wereldmuziek en van gospel tot licht klassiek. Vanwege hun brede repertoire kunnen zij bij elke gelegenheid een passend programma presenteren.

Kaarten à 15 euro zijn te reserveren bij Lambert Deen; zowel telefonisch 0524-581942 als e-mail: voorverkoop@hesselencultureel.nl. Meer informatie over Hesselen Cultureel: www.hesselencultureel.nl.