De buurtsportcoaches en de cultuurcoach hebben voor de voorjaarsvakantie een programma met creatieve en sportieve activiteiten samengesteld in stad en dorpen.

Spinning art

Er zijn twee creatieve workshops. De eerste is ‘Spinning art op T-shirt of tas. Met een centrifuge en textielverf in allerlei kleurtjes gaan de deelnemers aan de slag om een mooie creatie te maken op een T-shirt of tas. Als je tevreden bent met het resultaat wordt de afbeelding afgedrukt op een tas of shirt. Die hoef je niet zelf mee te nemen, tassen en shirts liggen klaar!

Fotograferen en filmen met de smartphone

Wist je dat de camera in je telefoon over heel veel verschillende instellingen beschikt? Caressa van Groenenbergh leert de kinderen hoe je de smartphone kunt instellen om mooie foto’s en filmpjes te maken.

Nog veel meer

Bij de Playground in de wijk Poppenhare is iedereen uit de gemeente welkom voor de Let’s Play Club met Jamie Trenité op donderdag 24 februari. Er zijn allerlei leuke activiteiten zoals een F1 simulator, springkussens en Blazepods.

Voor vrijdag 25 februari staat de strijd op de Streetwise Cup op het programma, een voetbaltoernooi voor kinderen en jongeren van 10 tot en met 15 jaar. Verder zijn er diverse sporten en spellen in de dorpen.

De afbeelding hieronder laat alle activiteiten zien. Wil je weten wat er de komende tijd nog meer te doen is? Kijk dan op www.actiefincoevorden.nl.