Sleen – Mountainbikevereniging Bushbikers Sleen houdt zaterdag 27 juni een MTB-clinics voor ouder en kind.

Veiligheid staat voorop, daarom komen onderwerpen als remmen, schakelen, veilig fietsen in groepsverband, kleding en materiaal aan de orde gedurende de clinic van anderhalf uur. Vanaf 1 september start Bushbikers Sleen met een lidmaatschap voor ouder/kind. Meer informatie volgt.

Startlocatie

De clinic op zaterdag 27 juni is bestemd voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar en hun ouders/verzorgers. De clinic start vanaf de parkeerplaats van restaurant en zalencentrum Wielens aan de Dorpsstraat 19 in Noord-Sleen. De clinic wordt gehouden van 10.30 tot 12.00 uur rondom recreatieplas Kibbelkoele in Noord-Sleen. Deelname kost 5 euro p.p., ter plekke contant te voldoen. Het maximumaantal deelnemers is tien.

Inschrijven voor deelname kan via mail: info@bushbikers.nl. Vermeld daarbij de namen, woonadres, geboortedatum en telefoonnummer. Meer informatie staat op de website.

In verband met de coronamaatregelen moeten deelnemers eigen eten en drinken meenemen.

Het is verplicht om een helm te dragen en de deelnemers dienen te beschikken over een eigen mountainbike.

Protocol

De clinic voldoet aan de eisen van het protocol van de gezamenlijke Drentse Gemeenten en de aanvullende richtlijnen vanuit de NTFU. Meer informatie is HIER te vinden. Deelname is op eigen risico.