Noord-Sleen – Bosbad Noord-Sleen houdt dit jaar toch een Zwem4Daagse van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus, maar wel iets anders dan anders.

Kinderen/jongeren

De Zwem4Daagse is vooral voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar en in bezit van minimaal het A-diploma. Tijdens de vierdaagse (die vijf dagen duurt) zwemmen de deelnemers tussen 18.00 en 19.00 uur per dag 250 meter (tien banen). Op maandag, woensdag en vrijdag zijn er vanaf 19.00 uur extra activiteiten. (maandag, schatduiken; woensdag, luchtbeddenrace; vrijdag, discoavond). Bij slecht weer gaan de activiteiten niet door. Wie minimaal vier van de vijf dagen de 250 meter heeft afgelegd, krijgt een medaille.

Fans

Ouders/verzorgers, grootouders en andere fans zijn welkom. Zij mogen buiten de groene hekken een kijkje nemen mits zij anderhalve meter afstand tot elkaar houden. De kiosk is elke avond open.

Volwassenen

Ook volwassenen kunnen zwemmen voor een medaille. Zij dienen per dag 500 meter (twintig banen) af te leggen tussen 7.00 en 10.00 uur. Ook is dat mogelijk op maandag en donderdag tussen 19.30 en 20.15 uur. Vragen kunnen worden gesteld aan het badpersoneel of via info@bosbadnoordsleen.nl.

Aanmelden bij Bosbad Noord-Sleen kan via het reserveringssysteem. Deelname kost 8 euro. Wie op maandag 24 augustus begint met de vierdaagse, dient een ticket met de datum 24 augustus te kopen. Ook is mogelijk om te kiezen voor de dinsdag als startdag. Neem je ticket elke dag mee om alle stempels te verzamelen. Vier stempels geeft recht op de medaille.

Tot slot wijst het zwembad nog op de geldende coronamaatregelen.