Coevorden – The Blue Grass Boogiemen & Cor Sanne treden vrijdag 13 december op in Theater Hofpoort. Het concert begint om 20.15 uur.

The Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne delen een passie voor de hartverscheurende muziek uit het gouden tijdperk van country en rock-‘n-roll: de jaren vijftig en zestig. De muziek is 100 procent akoestisch én authentiek.

Het gezelschap bestaat uit Robert-Jan Kanis (zang, gitaar en mandoline), Arnold Lasseur (zang, mandoline, gitaar en viool), Aart Schroevers (zang en contrabas), Bart van Strien (zang, banjo, mondharmonica en viool) en Cor Sanne (zang en slaggitaar).

De bezoekers van het concert beleven de hoogtijdagen van muzikanten als Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Merle Haggard, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley, Ricky Nelson en Roy Orbison.

Kaarten à 22,50 euro inclusief consumptie zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The ReadShop aan de Friesestraat 26. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, zijn die aan de theaterkassa te koop. De kassa is vanaf een uur voor de voorstelling geopend.

Foto: Tim Knol.