Coevorden – Simone Koelman, de cultuurcoach van de gemeente Coevorden, is momenteel bezig met de organisatie van de eerste editie van het Netwerk Cultuur Verbindt.

Om alle mooie initiatieven, ideeën, ontwikkelingen, wensen en vragen meer zichtbaar te maken voor elkaar ontstond het idee om een netwerk te organiseren voor iedereen die iets met cultuur doet of wil doen in de gemeente. Muzikanten die graag willen optreden in zorgcentra, leerkrachten met vragen voor een leuk en leerzaam lokaal aanbod, wijken die een burendag willen organiseren met een creatieve workshop door een lokale kunstenaar, je kunt het zo gek niet te bedenken.

Netwerkbijeenkomst

De eerste netwerkbijeenkomst staat in het teken van elkaar ontmoeten. Het wordt een gezellige en informatieve avond met muziek en een hapje en een drankje. De bijeenkomst wordt gehouden op vrijdag 4 november van 19.00 tot 22.00 uur in De Fabriek van Theater Hofpoort aan de Sint Jansstraat.

Simone hoopt, dat het netwerk mag uitgroeien tot een plek waar het culturele leven van de gemeente Coevorden kan samenkomen. “Een plek waar je elkaar kan ontmoeten en inspireren, maar ook een plek waar je vragen kan stellen en geïnformeerd kan worden middels trainingen of lezingen.”

Aanmelden

Wie zich betrokken voelt bij het onderwerp en er graag bij wil zijn, kan zich aanmelden via deze link of scan de QR-code in onderstaande afbeelding.